Create your blog and photo album with postbit
Create your blog and photo album

Create new post

Content:

Upload a picture:
Tags (keywords separated by comma)

Save Cancel
scarlett5677:   Followers: 0 ; Following: 0

Explore scarlett5677's photo albums:
Photos from posts (1)

Löytää oman tapoja saada seksiseuraa netistä Tutkimukseen ulkonäkö, suostuttelua, sekä se, mikä tekee ihmissuhteista työ voi kertoa meille paljon siitä, miten käyttää dating apps. 

Jos seksiseuraa todella tuntuu ratkaisematon ongelma etsiä "yksi" (tai kuka olet yrittää löytää), et ole yksin. 

Penkki Proving ground data on todennut, että vaikka eri ihmiset http://seksia.net/ käyttävät seksiseuraa ratkaisuja laajenee ja osa henkilöitä, jotka olettaa se on hyvä tapa tavata yksilöitä on laajentamalla. enemmän kuin 3. yksilöiden että raportti on-line dater ole todella mennyt ulos jonkun kanssa, he ovat tyytyväisiä online. 

seksiseuraa ei ole kalpea sydämen tai ne kätevästi estyy, toteaa Harry Reis, PhD, Psykologian Professori ja Dekaani on Professori Arts, Sciences, ja myös Engineering, College of Rochester. "On vanha väittäen, että sinun täytyy suudella paljon sammakoita löytää prinssi-ja myös oletan, että liittyy oikeastaan seksiseuraa." 

Reis tutkimuksia sosiaalinen vuorovaikutus ja myös tekijöitä, jotka vaikuttavat määrä ja läheisyys meidän suhteita. Hän coauthored 2012 arviointi artikkeli, jossa arvioitiin, miten psykologia voi keskustella useita seksiseuraa dynamiikkaa. 

Jotenkin seksiseuraa on eri pallo peli kokouksessa joku todellinen maailma ... ja jollain tapaa se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on oikeastaan hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä ilmaisemaan "on-line kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

"Yleensä tietää niistä ennen todella tyydyttää," Reis-valtioiden osalta ihmisiä tapaat verkossa. Sinulla voi olla kassalla lyhyt profiili tai olet ehkä ollut melko huomattavaa keskustelujen avulla viestin tai sähköpostin. 

Ja samalla tavalla, kun tapaat henkilön offline-tilassa, saatat ymmärtää paljon tietoa suhteen, että henkilö etukäteen (kuten silloin, kun olet saada perustaa kaveri) tai saatat ymmärtää erittäin vähän (jos, katsotaanpa väittävät, mennä ulos henkilö olet tyytyväinen lyhyesti baarissa). 

"Konsepti seksiseuraa ei ole ainutlaatuinen idea", sanoo Lara Hallam, tutkija, Department of Vuorovaikutus Tutkimus-Opintoja College of Antwerp, jossa hän on tekemisissä hänen PhD-yhteys tutkimuksia. (Hänen tutkimus tällä hetkellä keskittyy seksiseuraa, mukaan lukien tutkimus, joka sijaitsee ikä oli vain luotettava ennustaja, mitä on tehty on-line daters paljon todennäköisemmin todella tyydyttää.). 

"Ihmiset ovat jatkuvasti käyttää välittäjiä, kuten äidit, ystävät, papit, tai ihmisiä, jäseniä, löytää ihanteellinen kumppani," Hallam sanoo. Mistä seksiseuraa vaihtelee menetelmiä, jotka menevät kauemmaksi kerroksia, yksityisyyden mukana. 

Jos olet tyydyttää käyttävän henkilön läheinen ystävä tai sukulainen, yksinkertaisesti ottaa, että kolmannen osapuolen linkki on keino hyödyllistä vahvistaa tiettyjä ominaisuuksia, jotka koskevat jonkun (fyysinen ulkonäkö, arvot, yksilöllisyys piirteitä, ja enemmän). 

Hyvä ystävä voi aina saada se oikea, kuitenkin he ovat edelleen asettaa sinut jonkun kanssa, he luulevat, että pidät, Hallam väittää. "Online daters pysyä verkossa tuntemattomia ihmisiä, kunnes minuutti he tehdä päätös tyydyttää offline-tilassa.". 

Samoin kuin on olemassa tiettyjä asioita, jotka koskevat henkilö-ja mahdollinen kumppani, että et vain voi löytää ulos tililtä tai chattailuun verkossa, Reis lisää: haluatko liittää hyvin? Teet yksi ylimääräinen nauraa? 

"Ne kohdat, jotka todella väliä, kun se koskee tehdä suhteemme toimimaan eivät vain ole helposti saatavilla profiili", Reis väittää. (Tutkimuksen jälkeen henkinen tutkimuksen tuki, että tuollaiset periaatteet ovat keskeisiä kumppanuuksia, ja myös ennustavat yhteys menestys, hän pitää mielessä.). 

seksiseuraa on tapa avata ovet täyttämään ja päivämäärä yksilöitä, Reis väittää. Ja myös jotain sovelluksia sekä sivustot ovat menossa niiden kanssa on, että kyky vain auttaa sinua tavata enemmän yksilöitä. 

Vaikka on olemassa rajoitettu tieteelliset tutkimukset, jotka on erityisesti analysoitu seksiseuraa lopputulos on vuosikymmenten tutkimus siitä, miksi kumppanuuksia liikunta sekä mikä ohjaa yksilöiden keskenään hyvin ensimmäinen alue. 

"Suurin osa mitä voimme todeta noin seksiseuraa mistä tutkimuksessa on oikeasti enemmän theorizing muilta erilaisia tutkimuksia," Reis sanoo. 

Sameer Wildner, MD, sisätautilääkäri University of North Texas Dallas, coauthored 2015 BMJ evidence-Based Medicine paperi, jonka hän ja myös hänen coauthor ajatellut lähes 4000 tutkimukset koko psykologia, sosiologia, neurokognitiivisia tieteellinen tutkimus, sekä muita tekniikoita löytää nopeasti joukon standardeja, miten luoda tilin, miten valita ottelut, ja myös tarkalleen, miten lähestyä on-line-viestintään. 

Perustamisesta dating huomioon erityisellä tavalla, ei suinkaan varmuutta siitä, kokous elämäsi rakkaus. Kuitenkin Wildner on tutkijat eivät tarjota joitakin muistutuksia siitä, kuinka jakaa tietoja oman ja miten päättää, kuka ottaa riskin. "On pieniä hienouksia, jotka voivat auttaa", hän väittää. 

Joissakin tarkoittaa seksiseuraa on erilainen ballgame konferenssista joku todellisessa elämässä-ja myös joissakin tarkoittaa, että se ei ole. (Reis toteaa, että "seksiseuraa" on itse asiassa hieman harhaanjohtava. Käytämme termiä tarkoita "internetissä kokouksessa," onko se kautta dating sivusto tai dating sovellus.). 

Luoda jopa dating profiili tietty tarkoittaa ei ei tarkoittaa takuuta, joka täyttää elämäsi rakkaus. "On pieniä vivahteita, jotka voivat auttaa," hän toteaa.

Post by scarlett5677 (2019-03-27 02:20)

Post your comment:

Name: Email: Site:


| Explore users | New posts | Create your blog | Create your photo album |
| About Postbit | Our blog | Terms of use | Contact Postbit |


Copyright © 2019 - postbit.com